Slovenija
64 ogledov

Ponuja užitke mediteranskega okolja

Villa Beauty
1/5
Osebni arhiv
Villa BEAUTY ima tri luksuzno opremljene apartmaje, nahaja pa se le okoli 150 metrov od morja.

Villa BEAUTY se nahaja na mirni in atraktivni lokaciji, v enem od najlepših zalivov na slovenski obali – Portorožu. Od morja, ki je oddaljen približno 150 metrov, jo deli hotelsko naselje Bernardin, s sklopom zunanje – notranjimi bazeni z morsko vodo, številnimi restavracijami, butiki, slaščičarnami in trgovinami.

V neposredni bližini se nahaja Kongresni center hotela Bernardin in več teniških igrišč. Z velikega vrta z bazenom, se razprostira prekrasen pogled na Portoroško – Piranski zaliv z znanimi portoroškimi solinami. Villa BEAUTY ima tri luksuzno opremljene apartmaje. Eden meri 100 kvadratnih metrov in ima 4+2 ležišča, druga dva pa po 50 kvadratnih metrov imata 2+2 ležišča. Apartmaji so ogrevani, v poletnem terminu pa klimatizirani. V apartmaju je SAT-TV, telefon in dostop do interneta. 

Gostje vile Beauty se zelo radi poslužujejo zunanjega kompleksa, ki skupaj z bazenom, prekrasno urejenim vrtom in počivalnimi prostori ponuja užitke mediteranskega okolja. Zaradi ugodne višinske lege Ville Beauty se odpira prekrasen pogled na morje, portoroški zaliv in znamenite soline. 

Trije luksuzni apartmaji

Apartma 1 meri 50 kvadratnih metrov in je opramljen s spalnico, dnevno sobo, v kateri je postavljena tudi jedilna miza ter kopalnico v kateri so tudi toaletni prostori.

 Apartma 2 meri prav tako petdeset kvadratnih metrov in je opremljen s spalnico, dnevno sobo, v kateri je postavljena tudi jedilna miza ter kopalnico v kateri so tudi toaletni prostori. 

Apartma 3 je največji in meri sto kvadratnih metrov. Opremljen je z dvema spalnicama, veliko dnevno sobo, v jedilnico, kuhinjo ter kopalnico in toaletnim prostorom. 

Vsi trije apartmaji so ogrevani, oziroma klimatizirani v poletnem času. V dnevnem prostoru vseh treh apartmajev se lahko gosti poslužujejo satelitske televizije in telefona, prav tako je vseh treh omogočen neposreden izhod na teraso.  

Komentarjev 2
  • romy 14:01 04.maj 2015.

    na kožo pisano za tajkune in mafijo

  • Avatar čavez
    čavez 10:27 04.maj 2015.

    Super, samo ni v pravi državi niti pravi celini.