Magazin > Film & Glasba & TV
99 ogledov

Pop TV finaliste oddaje MasterChef Slovenija razkrili že pred polfinalom

masterchef POP-TV-2
Oddaja MasterChef Slovenija na Pop TV danes ni bila na sporedu ob 20.00 kot običajno. Zagodla jim jo je tehnika. Kar sicer ne bi bilo nič posebnega, če …

"Pozdravljeni! Zaradi tehničnih težav, bo danes izjemoma oddaja MasterChef Sloveniija takoj po seriji Kar bo, pa bo. Za zaplet se vam opravičujemo! Prisežemo, da ne dvigamo napetosti zanalašč ...," so na Facbook profilu zapisali ustvarjalci oddaje.

Družabna omrežja so se šibila pod komentarji prikrajšanjih gledalcev. Največ kritik pa se je usulo, ko so med nanizanko Kar bo, pa bo - ki so jo ob 20:00 predvajali namesto oddaje Masterchef - zavrteli oglas za finalno oddajo, v kateri so razkrili kdo bo finalist.

 

Komentarjev 3
  • wingspan15 11:18 18.junij 2015.

    Neke leve humoristične nadaljevanke, ki nam jo Pop Tv spet vsiljuje nismo gledali, pa tudi masterchefa kasneje ne. Tako, da je bil Pop TV le na izgubi.

  • Avatar mike1968
    mike1968 07:36 18.junij 2015.

    očitno imajo tam na POP TV nekega šalabajzerja, ki sestavlja oglase za Mastrechefa, saj ponavadi že v napovedniku vidiš kdo se bo boril v izločitvenem testu, tako, da ti pokvari ves užitek pri gledanju oddaje.Mi je pa sumljiva ...prikaži več včerajšnja "napaka" saj so potem predvajali neko "kao" humoristično nadaljevanko in jo s tem propagirali, saj so si jo gledalci hočeš nočeš "morali" ogledali, da so dočakali Masterchefa........

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:33 17.junij 2015.

    Gledaš oglase za oddajo pa si na tekočem. Bistvo je zajeto.