Magazin > VIP
70 ogledov

POP TV se je po pomoč zatekel tudi k duhovnikom

ljubezen po domače Žurnal24 main
Pri iskanju popolnih moških, primernih za oddajo Ljubezen po domače, so se producenti na POP TV-ju zelo potrudili.

Zanimalo nas je, kako je POP TV našel primerne kandidate za snemanje oddaje Ljubezen po domače. Kot nam je sporočila predstavnica za za odnose z javnostmi Ula Podojstršek, so se pri tem zelo potrudili. "Ker smo si želeli, da informacija o možnosti iskanja ljubezni preko oddaje Ljubezen po domače pride tudi do tistih samskih kmetov, ki ne spremljajo medijev, smo se odločili, da jih obvestimo osebno. Po celi Sloveniji smo razdelili letake in plakate. Pri tem so nam pomagale tudi občine, vaške skupnosti, društva, duhovniki, kajti oni imajo najbolj popolne informacije, na kateri kmetiji pridno dela samski moški, ki bi si želel ljubezni pa je še ni našel. Ko smo prejeli informacijo o samskem moškem, smo potrkali na vrata, predali informacijo in vse zainteresirane povabili v oddajo."

Očitno se jim je zavzeto iskanje kandidatov in pošiljanje vabil obrestovalo, saj naj bi imeli kar nekaj takšnih, ki so svojo srečo želeli poskusiti z njimi: "Najtežja naloga nas je čakala, ko smo morali med zainteresiranimi izbrati samo osem tistih, ki smo jih sprejeli v oddajo."

Kako so se odločili za osem kandidatov, ki smo jih spoznali v prvih dveh deli hoddaje? "Pri izboru fantov smo bili pozorni predvsem na iskreno željo po pristni ljubezni. Iskali smo osebe, ki so nas prepričale, da si zares želijo sorodno dušo."

No, zdaj ostaja samo še pet kandidatov, saj ostali trije (Denis Ambrožič, Nejc Pavlovčič in Simon Peter) pa so se morali posloviti. Dva sta dobila premalo pisem, za enega pa je bil usoden zapis na Facebook profilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.