Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

POP TV nad konkurenco z novim resničnostnim šovom

pop tv POP-TV-2
Iz zanesljivih virov na Pro Plusu smo izvedeli, da bodo spomladi startali z novim resničnostnim šovom, ki naj bi bil na sporedu trikrat na teden, in oddajo Dan najlepših sanj.

Za razliko od Gostilne išče šefa in Big Brotherja bo ta novi šov, ki je delo kreativne ekipe Pro Plusa in naj bi bil po besedah našega vira "poln akcije“, potekal na prostem. Več podrobnosti za zdaj še ni znanih, saj na POP TV molčijo kot grob.

So pa potrdili, da pripravljajo še eno novo oddajo, ki bo prav tako spomladi in nosi naslov Dan najlepših sanj, v kateri bodo izpolnjevali želje. "Prihaja oddaja, ki bo s svojim enournim formatom magnet za gledalce. Širok spekter želja in vrhunska ekipa bodo to pomlad pokazali nekaj, kar vam bo zagotovo všeč. Kot ustvarjalec oddaje pa lahko povem še to, da ni lepšega, kot delati oddajo, v kateri ljudem uresničuješ dolgoletne in težko pričakovane želje," pravi urednik Igor Bratož. Prijave za ta šov že potekajo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.