Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

POP TV s svojo "žlahtno štorijo"

usodno vino Žurnal24 main
Poleg Ene žlahtne štorije, ki jo predvajajo na Planet TV, bomo lahko spremljali še eno domačo "limonado" - Usodno vino.

Jeseni na POP TV prihaja nova slovenska serija Usodno vino. Nastopili bodo mnogi znani in uveljavljeni slovenski igralci, družbo pa jim bodo delala mlada imena in naturščiki, ki so prvič stopili pred filmske kamere. Pod okriljem produkcijske hiše Perfo bodo snemali v slovenski Istri in v največjem studiu v Sloveniji, ki z 22 prizorišči in 2.600 m2 postavlja nove mejnike v slovenski produkciji, so sporočili s POP TV.

Usodno vino je romantična serija, v kateri se bosta za svojo ljubezen borila Nina Dolinar (Inja Zalta) in Martin Rozman (Klemen Janežič).  Zaljubila sta se na prvi pogled, a prihajata iz različnih, med seboj sprtih vinogradniških družin Dolinar in Rozman. Ivan Dolinar je namreč prepričan, da je Martinov oče Stane Rozman kriv za smrt njegove žene, zato te ljubezni pod nobenim pogojem ne odobrava.

V glavnih vlogah bosta zaigrala Inja Zalta in Klemen Janežič. Klemen je študiral igro in umetniško besedo na AGRFT in leta 2012 prejel akademsko Prešernovo nagrado. Inja je v medijski svet vstopila pri 14 letih po zmagi na najstniškem lepotnem tekmovanju. Kasneje je veliko delala kot fotomodel in postala obraz mnogih znanih znamk.

Vloga Nine je njena prva večja televizijska vloga in po mnenju režiserja Nejca Levstika se odlično znajde: "Inja me je takoj prepričala s svojo subtilnostjo. Za popolno postavo, nežnim obrazom in simpatičnostjo se skriva izjemno širok diapazon čustev, ki jih zna prenesti tudi na kamero. Svojo novo vlogo je vzela zelo resno in na snemanju me je že nekajkrat zelo pozitivno presenetila, saj je hitro vstopila v prizore, ki nosijo čustveni naboj in stanja, zahtevna tudi za profesionalne igralce. Navzven je zelo mirna, včasih malo skrivnostna, a ko se nasmehne, se ji preprosto moraš nasmehniti nazaj. Vesel sem, da smo odkrili pravo Nino Dolinar.“
 
V novi slovenski seriji bo poleg Inje in Klemena nastopila bogata igralska zasedba: Zvone Hribar, Tjaša Železnik, Gregor Gruden, Iztok Jereb, Judita Zidar, Darja Reichman, Aljaž Jovanovič, Teja Glažar, Nina Ivanič, Janez Hočevar, Jan Bučar, Jernej Kuntner, Miha Rodman, Mojca Funkl, Saša Pavlin Stošić, Ludvik Bagari, Rok Matek, Nina Ivanišin, Aljaž Tepina ter mlada Enja Grad in Matic Jamar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.