Slovenija
22 ogledov

Avtocesta: poškodovanih sedem ljudi

avtocesta, prometni znak
1/3
Žurnal24 main
Zjutraj se je na štajerski avtocesti zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo poškodovanih sedem Moldavcev. Trije so huje poškodovani, štirje lažje.

Okoli pol osmih zjutraj se je na avtocesti med izvozoma Dramlje in Celje vzhod, v smeri proti Ljubljani, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo, in sicer enoprostorec. Poleg voznika je bilo v avtomobilu še šest ljudi, so sporočili s Policijske uprave Celje. 

Po prvih podatkih naj bi se prometna nesreča zgodila, ker naj bi voznik med vožnjo zaspal in trčil v ograjo ob cesti. V prometni nesreči se je poškodovalo vseh sedem udeležencev, državljanov Moldavije. Trije so huje poškodovani, štirje pa lažje. Vsi so trenutno v celjski bolnišnici.

Avtocesta v smeri proti Ljubljani je bila zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče slabi dve uri zaprta. Promet na tem delu zdaj poteka tekoče in brez posebnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.