Popotnik
1105 ogledov

Tak zaklad se skriva pri nas! Ste vedeli?

kampiranje Profimedia
Uporabniki portala camping.info s sedežem v Berlinu, ki je z informacijami o več kot 23 tisoč kampih eden največjih tovrstnih evropskih portalov, so na lestvico 100 najboljših kampov v Evropi uvrstili tudi enega slovenskega.

Kot so zapisali na portalu camping.info., je v izboru 100 najboljših kampov v Evropi glasovalo 150.000 ljudi, skupno pa so zbrali kar 230.000 ocen. Na 82. mesto so uporabniki portala s sedežem v Berlinu, ki z informacijami o več kot 23.000 kampih velja za enega največjih tovrstnih evropskih portalov, uvrstili tudi kamp Plana & Bar 66 pri Pivki

Bohinjsko jezero, zima, pohodništvo noro Popotnik Slovenija je obnorela tujino

V bližini kampa, ki je zelo prostoren in obdan z neokrnjeno okolico pravega Krasa, se nahajajo številne znamenitosti. Skrbno so urejeni tudi objekti in interier celotnega kampa, ki so v tradicionalnem slogu.

Na prvih 10 mest najboljših evropskih kampov so uporabniki portala uvrstili kampe Kühlungsborn (Nemčija), Grubhof (Avstrija), Rosenfelder Strand Ostsee (Nemčija), Sonnenland (Avstrija), MondSeeLand (Avstrija), Hüttenberg (Švica), Ecktannen (Nemčija), Murinsel (Avstrija), Ostseecamping Familie Heide (Nemčija) in Kalletal (Nemčija).

Na lestvici stotih najboljših je največ (69 kampov) nemških. Sledijo Avstrijci z 20 kampi in Italijani s sedmimi. 

lebdeče letovišče neverjetno Popotnik Takšne turistične atrakcije zagotovo še niste videli Dež Globalni vzor Popotnik To slovensko mesto na vrhu Evrope
Komentarjev 1
  • rd2dmk2 10:02 11.januar 2023.

    zakaj ni več slovenskih kampov na tej lestvici ? ker turist ne more napisat kampiral na črno v gozdu ..... in to lahko počnejo samo še v Sloveniji. a ni hecno da turist, ki ga zalotite pri kampiranju v gozdu ...prikaži veču na črno se vedno izgovori s ni prostora v kampih. res tile kampinsti še niso slišal za Booking.com. so pa slišal za dejmo nategnt slovenijo in slovence, ker jim tak al tak ni nič mar, ker se samo kregajo levi in desni med sabo, denar se jim pa jebe.

Sorodne novice