Magazin > Film & Glasba & TV
73 ogledov

Popovi podeželski fantje dobili datum!

ljubezen po domače POPTV, Mankica Kranjec
Znano, kdaj bomo gledali romantično oddajo Ljubezen po domače.

Lansko poletje smo veliko pisali o oddaji Ljubezen po domače, v kateri bodo podeželski fantje s pomočjo voditeljice Tanje Postružnik Koren iskali ljubezen. Prvi del je bil že večkrat na sporedu, drugega pa bomo videli 3. marca. Oddaja bi se morala sicer začeti jeseni, ampak so jo prestavili na pomlad, na bolj primeren termin, so nam na POP TV že pred časom razložili.

V oddaji pa ne bomo videli vseh osem predstavljenih kmetov, ampak le pet. Ženine z najmanj pismi bodo izločili.

"Vesela sem, da bo oddaja zaživela. Med snemanji sem spoznala zanimive, delovne, zabavne, hudomušne, svojeglave in nasploh edinstvene ljudi. Skupaj smo preživeli neprecenljive dni, ki mi bodo za vedno ostali v spominu. Kulise, ki nas obdajajo, igre, ki jih igramo - vse to se razlikuje. A vsi ljudje smo v osnovi enaki – želimo biti ljubljeni!“ se oddaje veseli voditeljica, o dekletih, ki so se prijavila, med njimi je tudi znan obraz, pa je dejala: "Občudujem vsako posebej, njeno zgodbo, izkušnje, znanja. Ženske se od žensk lahko ogromno naučimo! Rada jih poslušam, rada se z njimi pogovarjam, zanima me ženski svet! In energija, kaj vse ženska zmore, me vedno znova navdušuje!“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.