Slovenija
18 ogledov

Popovič išče rešitelja Stožic

Kuvajtčani na obisku pri Popoviču MOK
Obisk. Koprski župan je ljubljanskemu pripeljal Kuvajtčane.

“Kolega župan je prišel na kavo,” je včerajšnji obisk Borisa Popoviča komentiral Zoran Janković. Koprski župan je s sabo pripeljal morebitne investitorje iz Kuvajta, je potrdila Mojca Beljan, tiskovna predstavnica koprske občine. Ali so se pogovarjali tudi o investiranju v Stožice, predvsem v trgovski center, kamor naj bi Popovič včeraj odpeljal Kuvajtčana, nam na Mestni občini Ljubljana niso želeli potrditi. Dejali so le, da je župan ob kavi Popoviču čestital za proslavo ob dnevu vrnitve Primorske k matični domovini. Koprski župan pa na naše vprašanje, ali je našel rešitelje Stožic, ni odgovoril.

Že prejšnji teden je bila v Kopru delegacija iz Kuvajta, ki se je zanimala za naložbe v turizem, gradbeni sektor in podobno. V ponedeljek je prišla nova arabska delegacija, ki jo je Popovič odpeljal tudi v Ljubljano. Koprski župan je sicer v Kuvajtu morebitne investitorje iskal junija.

Komentarjev 17
  • primorka 16:44 21.september 2012.

    Zakaj se plusi ne odzivajo ? So blokirani ? Ne bi rajši koga drugega blokirali, ker bi bilo od tega več koristi.

  • Veteran 21:01 20.september 2012.

    Boris ravno tej te bodo zaprli. Ti misliš, da boš nategnil udbo mafijo, kako se motiš. Boris tvoja kariera je na koncu in prav je tako.

  • primorka 17:06 20.september 2012.

    Najprej pa se morata oba naučiti govoriti v javnosti, ker njun govor je obupen, da drugega sploh ne naštevam.....