Svet
28 ogledov

Popusti za stranke z orožjem

pištola orožje
1/4
Shutterstock
Ameriška restavracija, ki ponuja pice za s seboj, je za svoje stranke pripravila posebne popuste - a le, če imajo pri sebi orožje.

Restavracija All Around Pizzas, ki se nahaja v Virginiji, ponuja 15 odstotni popust na vso hrano s seboj, če imate pri sebi pištolo. To velja tudi za vse ostalo orožje, a morate pred tem pokazati ustrezno dovoljenje za nošenje orožja.

Ponudba je začela veljati 15. februarja in od takrat je popust izkoristilo že 80 odstotkov strank, ki so v restavracijo prinesli orožje. Lastnik Jay Laze je ob tem povedal, da je akcijska ponudba tako uspešna, da jo bo podaljšal še za nekaj tednov. "Zaenkrat mi gre super, ponudba je odlično sprejeta. Če bo šlo tako dobro, bodo ti popusti morda veljali za stalno." Gospod Laze je tudi sam ljubitelj pištol, z akcijo pa je hotel izkazati podporo svobodnemu nošenju orožja. Idejo je dobil v Utahu, ko je videl, da trgovina s sladoledom ponuja dolar popusta oboroženim strankam.

Komentarjev 4
  • romank 08:36 26.februar 2013.

    In če pošlješ še kuglo v glavo temu čudaku - lastniku picerije,potem dobiš celo picerijo zastonj...yenkiji pač še vedno živijo v času kavbojev in divjega zahoda...

  • kapibara 19:42 25.februar 2013.

    Kot sem pri konkurenci zapisal: če pa prideš s kuglami v cevi, so pa pizz(d)e zastonj..

  • maresem 19:40 25.februar 2013.

    ... nabil bi mu te pištole v njegov smrdljivi šupak