Magazin > Lepota & telo
112 ogledov

Tako je bilo na Žurnalovi poroki

Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu
1/31
Flare Visuals
V soboto sta si Marina in Alen, zmagovalca nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka, na Predjamskem gradu obljubila večno zvestobo.

Priprave brez živčnosti

Sanjski dan se je za nevesto začel že dopoldne, ko se je Marina prepustila spretnim rokam vizažistke in frizerja. "Med pripravami nisem bila čisto nič živčna, kar me je presenetilo. Ko pa sem si nadela obleko, so se mi zatresle noge, mislila sem, da se bom sesedla in da ne bom zmogla. A mi je uspelo," je vtise na zadnje ure pred poroko strnila Marina.

Pravljično

Poročni obred je potekal na romantičnem Predjamskem gradu, kamor sta nevesto s kočijo pripeljala lipicanca iz vzrejne hiše Barbana, pred gradom pa je bodočega ženina in nevesto sprejel Erazem Predjamski s spremljevalko. Marina in Alen sta si po srednjeveškem običaju usodni da dahnila v viteški dvorani, po obredu pa sta s svati nazdravila s penino in jagodami, oblitimi s čokolado.

Slavje dolgo v noč


Zabava se je s pravim kulinaričnim doživetjem - večerjo s petimi hodi in rajanjem do jutranjih ur nadaljevala v Jamskem dvorcu, večeru pa je poleg slastne torte piko na i dodalo tudi presenečenje – ognjemet, ki je navdušil vse.

Polna nepozabnih vtisov

"Poročni dan je bil nepozaben, čaroben in sanjski. Presegel je vsa najina pričakovanja. Je izkušnja, ki se je ne da opisati," sta vtise strnila Marina in Alen ter dodala, da si bosta najbolj zapomnila: "zaobljube, kočijio, torto in ognjemet."

Izvirno zbrala največ glasov

Priprave na gotovo enega najlepših dni v življenju Marine in Alena so se začele takoj po zmagi na nagradnem tekmovanju, na katerega se je prijavilo kar 200 parov. Zmagovalcema je do zmage pomagal tudi pogum, saj sta glasove neznancev zbirala s pomočjo letakov, ki sta jih delila v prisrčnih majicah, prijatelje pa sta k glasovanju spodbujala tudi preko družabnih omrežij.

Nepozaben dan

Da je bil poročni dan za Marino in Alena res nepozaben in popoln, so poskrbeli številni sponzorji. Za organizacijo poroke je poskrbel organizator porok Domen Misson, nevesta je blestela v kar dveh poročnih oblekah iz Botiquea Grazia, za ženinovo obleko je poskrbela modna oblikovalka Pika Justinek, unikatne poročne čevlje jima je podaril Mitja Hojak - Mihoya, vabila, menijske kartice, sedežni red in zahvale je oblikovala Tina Fojkar Tomaševič iz studia Tinashe, za poročni šopek in cvetlične dekoracije so poskrbeli v Pupu Velenje, Sandi Slanc iz zlatarsko-graverskega ateljeja pa jima je podaril unikatna poročna prstana njihove blagovne znamke Bacarat. 

Da je bila nevesta videti kot z rdeče preproge, so s tretmaji preoblikovanja postave že poskrbeli v centru za zdravo življenje Healthness, danes pa je z ličili znamke Artistry™ podjetja Amway za brezhiben videz poskrbela vizažistka Albina Belič, za glamurozno pričesko pa je Tomaž Turk iz salona Mič Styling.

Slavje se je po obredu, ki je bilo na Predjamskem gradu, nadaljevalo v restavraciji Jamski dvorec, kjer so mladoporočenca in svate razvajali s pravo gurmansko večerjo s petimi hodi, posladkali pa so se s torto iz slaščičarne Kraljevi mignon. Mladoporočenca za otvoritveni ples pripravljata pravo presenečenje, nam je zaupala Janja Pušl iz plesne šole Bolero, kjer sta Marina in Alen izpopolnila plesno znanje, presenečenje za mladoporočenca in svate pa pripravljajo tudi pri podjetju Hamex, ki bo poskrbeli za pravo ognjeno diživetje z nepozabnim ognjemetom.

Za spomin

Da jima bo današnji dan še dolgo ostal v lepem spominu, je za vse predporočne in poročne video in foto utrinke poskrbela ekipa mladih ustvarjalcev Flare Visuals, za kristalni spomin na poročni dan pa so že poskrbeli v Steklarni Rogaška.

Še na potovanje

Kmalu po poroki pa se bosta mladoporočenca odpravila še na poročno križarjenje po Sredozemlju, ki jima ga podarja Svet križarjenj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.