Magazin > VIP
42 ogledov

Porscha prepustila očetu

Katarina Benček Facebook
Katarina Benček se je v pol leta preselila, zaljubila in dobila novega družinskega člana.

Katarino Benček je fant Rok že po treh tednih veze presenetil z neprecenljivim darilom. "Ko sem šla od doma, sem svojega Porscha pustila očetu, saj se je nanj zelo navezal, tako da sem zelo pogrešala pasjo družbo, Rok pa ima prav tako rad pse. Mislim, da je vse skupaj malo načrtoval (smeh), saj mi pomagal iskati stanovanje, mi je priskrbel novega družinskega člana Nacha, nato pa se vselil še sam," nam je povedala Katarina in dodala:

"Ogledati sva si jih šla skupaj, vendar sva se takrat družila šele tri tedni in nisem pričakovala, da me bo tako lepo presenetil, nato pa mi je ob dveh zjutraj poslal sms, da mi je kupil psa. Kljub temu da sem ga zunaj žurala, sem ga želela takoj videti in tako domov odšla z novim družinskim članom." Mi pa nismo mogli mimo vprašanja, ali zaljubljenca načrtujeta tudi čisto pravi naraščaj. "To pa še ne, imamo še preveč drugih načrtov," je odločna Katarina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.