Magazin > VIP
42 ogledov

Portmanova pri kraljici zanetila požar

Natalie Portman (9. junij 1981) FameFlynet
Igralka Natalie Portman je opisala dogodke, ko je v Buckinghamski palači povzročila manjši požar.

Igralka Natalie Portman je bila s svojim možem Benjaminom Millepiedom povabljena na dobrodelno kosilo v Buckinghamsko palačo.

"Ko smo snemali film The Thor: The Dark World, sva bila z možem povabljena na dobrodelno kosilo kraljevske baletne šole. Po precej dolgi večerji, kjer je bilo okoli dvesto gostov, so pare za dolgo mizo razsedli. Moj mož je sedel na enem koncu, jaz pa na drugem, čisto zraven princa Charlesa. Ko sem se pogovarjala z moškim poleg mene, sem se sklonila in na mizi prevrnila svečo in začelo je goreti. Vsi ti visoki gostje so začeli udarjati po mizi, stražarji so tekali sem in tja, Charles pa je vprašal: Kdo je povabil kič?," se je Portmanova v smehu spominjala dogodka v intervjuju z Davidom Lettermanom.

Dodala je še, da se namerava z možem in dveletnim sinom Alephom preseliti v Francijo. "Zelo sem vznemirjena, tam so povsod knjigarne, ljudje pa so čudoviti. Vsako mesto tam je čudovito."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.