Svet
4040 ogledov

Posilstvo na Hvaru

Jahto so skušali odpeljati proti pristanišču pred mestom Ubli, a se je nato doko Žurnal24 main
21-letno Britanko naj bi na Hvaru posilila 23-letni državljan Savdske Arabije in 33-letni Jemenčan.

21-letno Britanko naj bi na Hvaru posilila 23-letni državljan Savdske Arabije in 33-letni Jemenčan. 

Preiskovalni sodnik ni odredil pripora, ampak jima je le zasegel potne liste in ju izpustil. 

Srečali so se v nekem klubu na Hvaru ter se nato v večji družbi odpravili na jahto. Po vrnitvi na kopno je Britanka prijavila posilstvo, policija pa je domnevna storilca prijela in pripeljala v Split na zaslišanje, poroča Dalmacija News. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • h3o 18:27 04.avgust 2015.

    duša je magnetno polje

  • dragec 16:30 04.avgust 2015.

    Nič niso oni plačali, plačala jim je zadrogirana Britanka, v sendviču z dvema muslima , kaj praviš h3o, kaj misliš ali bodo spet umaknili komentar?????

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:39 04.avgust 2015.

    sej bi napisal "spirit" ampak se poskušam držat slovenskih besed. Duša pa v slovenščini izzveni preveč religiozno. Dimnikar normalno da se je upirala če so jo posilil, razen če so jo prej opil al pa zdrogiral. Ampak za to ...prikaži več pa obstaja krvna slika. Posilstvo v nožnici pusti posledice. Če je pa moški tok "mehak" se mu bo pa že uprla če je posilstvo. In se bo vidl. V vsakem primeru pri posilstvu se ugotovi kdaj je prostovoljni seks in kdaj posilstvo. Sam morš pa čim prej k ginekologu po tem k se to zgodi.Ti pa nehi z "haha" ker to so resne zadeve. Kako sploh lahko pomislš na smejanje ob tej novici? Bolano...