Slovenija > Črna kronika
186 ogledov

Poskus uboja na parkirišču pred lokalom

Dolena Anže Petkovšek
Policijska uprava Ljubljana je bila v soboto zvečer, nekaj pred 23. uro obveščena o dogodku, v katerem sta bili poškodovani dve osebi.

"Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je na parkirišču gostinskega lokala na območju Novih Fužin prišlo do spora in pretepa med več osebami, pri tem pa sta bili dve osebi poškodovani s strelnim orožjem," so sporočili policisti. 

Poškodovana sta bila dva moška, 50-letni državljan Bosne in Hercegovine in 34-letni državljan Slovenije. Oba sta v zdravstveni oskrbi, po podatkih policije pa nista v življenjski nevarnosti. 

Ogleda kraja dogodka sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka, kriminalisti pa nadaljujejo s preiskavo kaznivega dejanja poskusa uboja. 

dezurni @zurnal24.si

 

Komentarjev 11
  • Avatar olor
    olor 08:55 26.januar 2016.

    tebi bom odvzeli državljanstvo, pa pejt domov za čobana

  • Ferluci 13:20 25.januar 2016.

    In zakaj sta sploh v 'zdravstveni oskrbi'? Sicer bi pa v vsaki normalni državi katerega koli tujega državljana deportirali iz države, če povzroča težave. Pa ne glede na to, čeprav je bosanec.

  • Avatar olor
    olor 09:13 25.januar 2016.

    Vemo katera narodnost prevladuje v Fužinah in ti delajo največ zgage po naši deželi. In to je povsod ne samo v lj. Pa pravijo da se bodo prišleki prilagodili našemu načinu življenja, ja se vidi, že dolga leta se prilagajajo, ...prikaži več pa še dolgo se bodo, če se sploh bojo.