Slovenija
72 ogledov

Poslanci med interpelacijo pogledali tudi nogometno tekmo

Medtem ko se je koalicija med 13-urno razpravo o delu in odgovornosti poti, so poslanci opozicije našli tudi nekaj časa za druge stvari.

Da poslanci med državnozborskimi sejami radi sodelujejo na družbenih omrežjih, pošiljajo kratka sporočila in berejo novice, je že dolgo znana javna skrivnost. Sodeč po fotografiji objavljeni na družbenem omrežju Facebook, pa so si štirje športni navdušenci včeraj kar v poslanskih klopeh na svojih prenosnikih ogledali tudi nogometno tekmo.

Glede na sedežni red in včerajšnja oblačila, smo v uredništvu prepoznali mesta, ki jih zasedajo Zvonko Lah, Ljubo Žnidar, Bojan Podkrajšek in Danijel Krivec. Slednji nam je potrdil, da je včeraj kar nekaj ljudi v pisarnah spremljalo tekmo Eura 2016, pri vprašanju, ali so tekmo spremljali tudi v dvorani, pa je ostal brez komentarja.

Vsi štirje so v parlamentu ostali sicer vse do konca seje, ki se je začela ob deveti uri in končala nekaj pred polnočjo. Do konca seje oziroma glasovanja je vztrajalo 82 poslancev, od katerih je 43 glasovalo za interpelacijo ministrice Anje Kopač Mrak, 38 pa proti njeni razrešitvi. Ker njeni nasprotniki niso zbrali absolutne večine, ministrica ostaja na svojem mestu.

In ja, za tiste, ki niste spremljali, v času interpelacije so zmagali Slovaki ter Francozi, Romuni in Švicarji pa so remizirali.

Komentarjev 31
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:10 17.junij 2016.

    Žalostno da te zarad tega lahko sploh tožijo. Debilnost na kubik.

  • dragec 09:52 17.junij 2016.

    Delo SDS ovcev je itak daljinsko vodeno. JJ pride na sejo, se umakne v pisarno in svojim ovcam ukazuje, ti povej to, ti pa to. Drugi lepo gledajo nogometne tekme.

  • samo.jst 08:25 17.junij 2016.

    Hehe, ja...moj kiks... delat, delat sem mislil :P