Slovenija
900 ogledov

Poslanka SMC: "Sram me je in žal mi je"

Maruša Škopac, Andreja Potočnik Saša Despot
Navzoče in gledalce je šokirala poslanka SMC.

Včeraj je med govorom navzoče šokirala poslanka SMC Maruša Škopac. V svojem malce zmedenem govoru pred izvolitvijo nove finančne ministrice je, kot kaže, brala z računalnika, nato pa se je zapletlo. Kolega je najprej prosila, naj ji pomaga, nato pa je sočno zaklela. 

Očitno ni vedela, da je mikrofon vključen in da se v neposrednem prenosu na tretjem programu nacionalne televizije sliši tudi šepetanje. Posnetek si lahko ogledate spodaj. 

 

Kasneje se je opravičila na Twitterju stranke SMC. "Tega dne ne bom pozabila. Sram me je in žal mi je. Državljanke in državljani, ki ste me izvolili, sprejmite moje iskreno opravičilo."

 

dazurni@gmail.com

Komentarjev 43
  • misterij1234 17:14 25.september 2016.

    Vredna greha je ta Maruša,naš Mirko pa ima okus za lepe dame.

  • sprehajalec 21:20 23.september 2016.

    Odstopila verjetno ne bo, kljub obžalovanju. Biti poslanec, je samo dober posel in nič drugega. Niti ji ni nihče ničesar uradno rekel, naprimer Moralni, da se to ne sme. To je pa tako, če voliš reveže in povprečneže ...prikaži več v parlament. Skratka nove obraze....

  • kranjskias 21:03 23.september 2016.

    zlo inteligenten deklič, pa še blond, pa verjetn ja bla še luna, verjetno ji ne gre od rok tud delo v dolini prov dobr............