Svet
19 ogledov

"Pošlji mi sliko zgoraj brez, pa prekličem kazen"

semafor Wikipedia
Nemški policist je ustavil žensko, ki je cesto prečkala pri rdeči luči. Želel ji je napisati kazen, a si je premislil in ji rekel, da se lahko drugače dogovorita – če mu pošlje svojo fotografijo, na kateri je zgoraj brez.

Prometni policist Dirk B. iz nemškega Düsseldorfa je ustavil žensko, ki je cesto prečkala še v času, ko je na semaforju gorela rdeča luč. Sprva ji je želel napisati kazen za pet evrov, a si je premislil, češ da se lahko dogovorita. Želel je, da mu pošlje fotografije, na katerih je gola do pasu, nato pa bo on preklical kazen.

Ženska je se odločila, da bo ponudbo sprejela, saj je mislila, da bo stvar tako rešena. Poslala mu je fotografijo, a je pohotni policist želel še več slik, zato ga je Nemka prijavila policiji, še poroča 24sata.

Policista so suspendirali in obsodili na devet mesecev pogojne kazni.

Dirk pa še vedno vztraja, da ženske ni nikoli izsiljeval; fotografijo, na kateri je napol gola, naj bi mu poslala prostovoljno.

Komentarjev 2
  • sonialaze 13:26 18.marec 2020.

    SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: sonialaze08@gmail.com, da ...prikaži veča boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem.

  • privat 07:09 22.april 2012.

    kot da je pri nas drugače?? Naši iščejo nekaj več kakor slikico..