Slovenija
18 ogledov

Pošljite MMS z računom!

Primerjava cen Boštjan Tacol
Durs poziva, da se skupaj z njimi borite proti sivi ekonomiji.

Davčna uprava RS poziva državljane k pošiljanju MMS-jev s fotografijami prejetih računov, ki jih bo Durs nato uporabil v postopkih davčnega nadzora.

"Za pravilno izpolnjevanje davčnih obveznosti in obvladovanje sive ekonomije je zelo pomembno tudi zavedanje vseh državljanov, da je neplačevanje davkov naš skupni problem in da moramo vsi storiti nekaj za to, da bo vsak plačal toliko davka, kolikor je predpisano," pojasnjujejo, zakaj so se odločili za takšen poziv.

Kot dodajajo, tisti, ki pošteno plačujejo vse obveznosti, plačujejo več zaradi tistih, ki svojih obveznosti ne izpolnjujejo.

Zloženko s podrobnejšimi navodili najdete na Dursovi spletni strani.

Komentarjev 26
  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 22:32 01.julij 2013.

    Nabijem jih na kurac,banda pokvarjena,A zdaj bi radi od nas naredili špiclje.

  • McClain 16:23 01.julij 2013.

    sreca, ti mas cist pomesane pojme. SE od kufeta si ddv odbijejo, tako da ga ne placajo!! Ker sistem ddv ni za balkan. Amerika ima zelo nizek prodajni davek in ga placa vsak: tisti ki proda kravo, tisti ki nardi ...prikaži več iz nje pleskavico in na konc tist ki proda hamburger in se kdo vmes. Vsi po malem in se nabere. Tu se ga pa da izognit na 100.000 evrov ce si spreten in to zelis poceti, Je pa res, da tudi jaz ne bom reseval njihove riti, dokler ne vidim kaksne racionalizacije v JU. Ko bodo veselje pokazal, potem pa. MOGOCE!

  • Veteran 16:22 01.julij 2013.

    DURS bi rad delal po sistemu "skregaj in vladaj". Ni dovolj, da so Slovence razdvojile ekstremistično fanatične stranke (SDS, SD, PS, ...), sedaj nas še DURS spravlja v sovraštvo in potencira izdajalstvo. Gospodi javni uslužbenci dvignite svoje debele zavaljene riti ...prikaži več in odpravite se na teren delati tisto za kar vas plačamo in tudi preplačamo.