Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Posnetki tik pred smrtjo

Posnetki pred nesrečo Youtube
Družini dveh mladih voznikov, ki sta pod vplivom drog umrla v prometni nesreči, sta se odločili objaviti zadnje posnetke svojih otrok, ki naj bi služili kot opozorilo drugim.

Posnetki prikazujejo 20-letnega Kylea Careforda in njegovega 21-letnega prijatelja Michaela Owena, ki z veliko hitrostjo divjata po cestah Crowborougha. Njuni družini sta se po smrti odločili, da bosta posnetke, ki jih je Michael snemal na svojem mobilnem telefonu tik pred usodno nesrečo, objavili.

Fanta sta se zaletela v Renault Cliu, aprila letos sta trčila v zid cerkve. Pred tem sta na območju, kjer velja omejitev hitrosti 50 km/h divjala skoraj 150 km/h. Obdukcija je pokazala, da sta bila oba pod vplivom droge, poleg tega Kyle, ki je vozil avtomobil, ni imel vozniškega dovoljenja.

Starši obeh mladeničev so se strinjali za objavo posnetkov. “Če bodo ti posnetki le enemu človeku preprečili, da bi storil isto napako, kot sta naša otroka, potem bo namen dosežen,” je ob tem povedala Michaelova mama. Izrazila je upanje, da bodo posnetki dosegli mlade ljudi in jim dokazali, da je “samo malo zabave” za volanom lahko usodno. 

 

Komentarjev 1
  • Avatar čavez
    čavez 17:54 14.oktober 2015.

    Sta pa naredila nekaj koristnega - odšla sta iz tega sveta.