Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Poštna poslovalnica spet tarča tatov

Rop pošte na Poljanskem nasipu v Ljubljani Saša Despot
Okoli tretje ure zjutraj sta dva moška poskušala vdreti v prostore poštne poslovalnice v Šmarjah nad Koprom. Rop pošte sta preprečila varnostnika, ki sta enega izmed tatov ujela, nekaj ur kasneje pa so drugega prijeli policisti.

Poskus vloma v poštno poslovalnico so za zurnal24.si potrdili v PU Koper. Kot so dejali, so bili o vlomu obveščeni okoli 2.50, pred policisti pa so prvi na kraj dogodka prišli varnostniki.

Ti so enega izmed vlomilcev takoj ujeli in ga predali možem v modrem, drugega pa so kasneje izsledili s pomočjo podrobnega opisa registrskih tablic avtomobila. S slednjim se je vlomilec odpeljal takoj ob prihodu varnostnikov.

Kot so ob tem sporočili iz Koncerna Sintal, je varnostnik prvega vlomilca našel v poslovalnici, kjer se je z izvijačem v roki skrival v kotu hodnika. Na njegov poziv je izvijač spustil na tla in se tako predal.

Komentarjev 1
  • 1111 16:12 24.november 2011.

    ...ropanje je postalo pravi hit...upam, da bo kakšen ropar bil tudi prestreljen, bo vsaj opozorilo drugim...morda roke odrezat, tako kot v arabskih državah...očitno drugače ne gre!