Svet
6 ogledov

Potniki avtobusa obračunali med seboj

Avtobus Shutterstock
Državljana Turčije sta se na avtobusu najprej sporekla, nato pa še obračunala s pestmi. V pretepu so sodelovali tudi člani njunih družin. Eden izmed njih je pri tem zadobil poškodbe z nožem.

Mejni prehod Batrovci - Bajakovo med Srbijo in Hrvaško je bil v soboto zvečer dve uri zaprt zaradi pretepa na avtobusu, ki je potoval iz Beograda v Zagreb.

V avtobusu nemških registrskih oznak sta se najprej dva mladeniča sporekla, kreg pa je prerastel v pretep, ki so se mu pridružili tudi člani njunih družin; pri tem je eden izmed njih utrpel ubod z nožem. Do pretepa je prišlo še na srbski strani; enega izmed v pretep vpletenih potnikov je zadržala tamkajšnja policija, poškodovanega pa so odpeljali v bolnišnico, poroča hrvaški portal 24sata.

Potniki avtobusa in ostali čakajoči na meji so morali počakati, da so policisti opravili ogled, šele nato so lahko nadaljevali svojo pot. Družini, ki sta se na avtobusi sporekli, sta bili zadržani na meji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.