Šport > Nogomet
33 ogledov

Potreboval je 137 sekund

raheem sterling EPA
Raheem Sterling je v tretji minuti prijateljske tekme z AS Romo dosegel prvi zadetek v dresu Manchester Cityja.

Najdražji angleški nogometaš vseh časov, ki se je nedavno za 68 milijonov evrov iz Liverpoola preselil v Manchester, je uspešno začel svojo kariero v sinjemodrem dresu. Na pripravljalni tekmi z italijanskim prvoligašem je zadel po dveh minutah in 17 sekundah ter vpisal prvi gol v majici Manchester Cityja.

Mario Balotelli | Avtor: EPA EPA
Sterling si je že nekaj časa želel zapustiti Liverpool in pred dogovorom z meščani vztrajno zavračal vse velikodušne ponudbe, k jih je zanj pripravil trener Brendan Rodgers. S tem se je znašel v nemilosti navijačev redsov, katerim se je zdaj zameril še Mario Balotelli.

Italijanski reprezentant je na družabnem omrežju stopil v bran svojemu nekdanjemu soigralcu. ''Bravo, @sterling31! Najboljši odgovor. Samo tako naprej,'' je zapisal Balotelli. ''Liverpoolovi navijači so izjemni, vendar upam, da bo Sterling igral po svojih najboljših močeh, saj si to zasluži. Dober fant je in zelo talentiran. Podprite ga, tako kot ste ga do zdaj. Vse je dal za ta klub in žalosti me, da se je tako končalo,'' je dodal Balotelli.

Poskus napadalca, da bi pomiril razjarjene navijače, ki Sterlingu očitajo, da Liverpoolu ni izkazal spoštovanja in svojo zvestobo raje obljubil denarju, pa so naleteli na gluha ušesa.

''Sp***i iz mojega kluba ti ničvrededen kup dreka,'' se je glasil eden prvih odgovorov na Balotellijev zapis. ''Komaj čakam, da te vidim v hrbet. S svojim odnosom, ki ga imaš do vsega, si nikoli nisi zaslužil nositi rdeče majice,'' je dodal nek drug navijač. Podobni odgovori so se kar vrstili. ''Pohiti in mu sledi z Anfielda, prosim'', ''Ok, čas je, da greš'' in ''Lep način, da se prikupiš navijačem, potem ko si jih navdušil z ENIM golom v PL'' je le nekaj komentarjev, ki jih je bil deležen Italijan.

Pellegrini: Zelo zadovoljen

S Sterlingovo predstavo je bil zadovoljen tudi trener Manuel Pellegrini. ''Za napadalce je pomembno, da zadevajo. Zabil je zelo zgodaj. Igral je le 45 minut. Z našo ekipo je delal nekaj dni, tako da sem zelo zadovoljen z njegovo predstavo,'' je povedal Čilenec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.