Magazin > Film & Glasba & TV
106 ogledov

Potrebuješ se vrača z Na zdravje!

Jože Potrebuješ Žurnal24 main
TVS potrebuje Potrebuješa le do poletja.

Po januarskih zapletih z oddajo avtorja in scenarista Jožeta Potrebuješa Na zdravje!, ko je RTVS izvedla javno povabilo za izbor nove narodno-zabavne oddaje, so se na javni televiziji odločili, da Potrebuješa in njegovo ekipo kljub temu povabijo nazaj. "Na zdravje! se z novo sezono vrača na male zaslone že ta petek, 1. marca, ob 20. uri, ko bo na 1. programu Televizije Slovenija prva oddaja. Ta bo posvečena Danilu Kocjančiču, nadaljevali bomo natečaj Na zdravje – razglednica Slovenije, čisto novo pesem bo predstavil poštar Peška, oddajo pa bo tudi tokrat popestrila harmonikarica Majči," so sporočili z javne televizije.

Oddaja Na zdravje! pa na sporedu zagotovo ostaja le do poletja, pojasnjuje Potrebuješ: "Kolikor vem, razpisa nismo dobili. Ne ve se še, kdo ga bo dobil. Kakor je bilo predstavljeno nam, bodo javni natečaj izpeljali šele jeseni, saj je v tako hitrem času težko narediti novo oddajo. Pred enim tednom so nas vprašali, ali bi oddajo želeli delati še do poletja."

Komentarjev 4
  • 1111 17:21 25.februar 2013.

    ...a rabi tako sranje?

  • motorcki 14:53 25.februar 2013.

    Vsi trije Jožeti iz oddaje,edin prov da je šla Kuljajka,Romih je boljši,če je na radiju,da ne govorim o Muleju,Majči pa naj pridno hodi v šolo in se uči,da bo enkrat prava kmetica.Oddaja Na zdravje mi ne daje upanja v boljši ...prikaži več RTV program.Potrebuješ,pojdi!!!!!!

  • Pepe1 14:35 25.februar 2013.

    Slabo se piše,ker se potrbuješ vrača na televizijo,treba je odpustiti (gasilca oba Jožeta,poštarja.frajlo na hrmoniki)inše kaj.Ta oddajabi se lahko z Robijem in kakšnim dobrim ansamblom zanarodno in tudi za tamlade njihovo in nebi toliko stalo.Potrebuješ je lahko za čuke za ...prikaži veča televizijske gledalce pa ne more ustvariti kaj dobrega škoda denarja za njega