Šport > Nogomet
56 ogledov

Povabljeni vsi, le Valdes ne

victor valdes EPA
Vsi igralci Manchester Uniteda so bili sinoči povabljeni na kosilo Unicefa v dobrodelni namen. Le en nogometaš je manjkal – nadomestni vratar Victor Valdes.

Španski vratar Victor Valdes in trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal sta v zelo slabih odnosih, to je sedaj klub tudi pokazal izven igrišča. Na nedeljski gala-večerji v dobrodelne namene, na katero je Manchester United povabil vse igralce in odgovorne v klubu, je manjkal le španski vratar z ženo.

Medtem ko igralec in klub molčita o razlogu, zakaj Valdes ni bil vabljen, se je njegova žena Yolanda Cardona na družabnem omrežju Instagram razjezila nad Unitedom. "Da niste povabili mojega moža Victorja Valdesa, da bi bil del večerje za Unicef, je zadnja stvar, ki bi jo pričakovala od enega največjih klubov Manchestra. Dobrodelna prireditev ostaja vedno dobrodelna prireditev,“ je zapisala žena Valdesa in ob tem delila sliko drugih špansko govorečih igralcev pri Unitedu.

Valdes se je zameril Van Gaalu in odgovornim pri klub na koncu pretekle sezone, ko ni želel nastopiti za rezervno ekipo Uniteda. Nizozemski trener ga je zaradi tega izključil s priprav za letošnjo sezono in mu prepovedal vhod v klubsko bazo Trafford Training Center, če v njej trenira prva ekipa Uniteda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.