Magazin > VIP
56 ogledov

Eva in Ryan razkrila navdih za hčerkino ime

Eva Mendes Ryan Gosling FameFlynet
Eva Mendes je prvič po rojstvu hčerke spregovorila za medije in med drugim povedala, od kje ideja za hčerkino ime.

Eva Mendes in Ryan Gosling sta septembra postala starša deklici Esmeraldi Amadi. "Povsem izmozgana sem,“ je dejala za The Violet Files. "Mislila sem, da so divje noči za mano, ampak zdaj sem doživela nekaj najbolj divjih noči v življenju.“ 

Eva se je razgovorila tudi o izbiri imena za hčerko. "Obema je všeč lik Esmeralde iz Notredamskega zvonarja Victorja Hugoja. Mislim, da je čudovito ime. Amada je bilo ime moji babici in v španščini pomeni ljubljena,“ je razložila.

Z Ryanom za hčerko skrbita sama, saj se nista odločila, da bi najela varuško. Pomoč jima nudita obe mami ter bratje in sestre, ki jima priskočijo na pomoč. "Zame je vloga matere v teh prvih mesecih to, da ne moreš spati, ko bi rad, da ne veš, kaj točno delaš in da skupaj z otrokom greš čez vse te neprespane noči.“ 

Eva je priznala, da jo včasih obhajajo dvomi in da se trudi, da ne bi odgovorov prevečkrat iskala na internetu. Obisk raznih spletnih strani izkoristi za prebiranje komentarjev, ki ji dajo vedeti, da ni edina, ki se spopada s težavami. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.