Magazin > Odnosi in prosti čas
69 ogledov

Povej, kaj ližeš in povem ti, kako seksaš

sladoled Shutterstock
Odgovor na vprašanje, kateri okus sladoleda vam je najbolj všeč, veliko pove tudi o tem, kakšni ste v postelji.

Vanilija

Vanilija velja za klasiko in enega najbolj popularnih okusov. Ljudje, ki imajo najraje vanilijo, imajo najraje klasičen seks in niso navdušeni nad eksperimentiranjem. V postelji so nežni in vedno na lovu za pravo ljubeznijo. 

Čokolada 

Čokolada je prav tako popularna kot vanilija. Obstaja več različic čokoladnega sladoleda, med njimi tak z dodatkom čokoladnih mrvic, karamele, oreščkov. Ljubitelji čokoladnega sladoleda so stratsni ljudje, ki se radi prepustijo užitkom tudi med rjuhami. So predani in vzdržljivi ljubimci.

Oreh, pistacija, lešnik, mandelj

Omenjeni okusi so zelo specifični in se zelo redko prilegajo drugim okusom sladoleda. Ljubitelji oreha so romantiki in zelo zvesti partnerji. Seks z različnimi partnerji zanje ne pride v poštev. 

Stračatela 

Stračatela ni ne vanilija ne čokolada. Tako tisti, ki se ne morejo odločiti za eno ali drugo, dobijo dve v enem. Ljudje, ki obožujejo stračatelo so precej neodločni in potrebujejo raznolikost v postelji. Obožujejo različne položaje in vživljanje v razne vloge. Tistih v resnih razmerih so zvesti in vdani, če imajo dovolj prostora zase. 

Limona

Limonin sladoled je najbolj osvežujoč sladoled. Tisti, ki ga imajo radi, radi sanjarijo tudi pri seksu. Radi preiskušajo nenavadne, eksotične stvari. Erotika je del njihovega vsakdana. 

Kava, karamela, punč

Ljubitelji kave so pragmatični in ne želijo eksperimentirati. Če jim partner predlaga kakšne nove posteljne igrice, se znajo precej razburiti. Erotike ne postavljajo na prvo mesto. 

Komentarjev 1
  • kapibara 15:27 30.avgust 2014.

    Kje je pa jogurt z gozdnemi sadeži...??