Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Povozil pešca in pobegnil

policijska kontrola PU Novo mesto
Voznik osebnega vozila je po prometni nesreči, ki jo je povzročil pri naselju Domanjševci in v kateri je bila ranjena ena oseba, pobegnil s kraja nesreče, ne da bi ustalil.

Voznik osebnega vozila je po prometni nesreči, ki jo je povzročil pri naselju Domanjševci in v kateri je bila ranjena ena oseba, pobegnil s kraja nesreče, ne da bi ustavil.

Vozil je po nepravilni strani in v nepravilni smeri in pri tem oplazil pešca. Policisti so po prihodu na kraj začeli zbirati obvestila za pobeglim voznikom in prišli do ugotovitve, kdo bi lahko bil povzročitelj.

Doma so na vozilu našli poškodbe, ki so nastale, ko je avto zadel pešča.  Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je voznik vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Zaradi zapustitve pomoči poškodovanca v prometni nesreči bo zoper voznika podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.