Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Povzročil nesrečo in bežal v razbitem avtu

Nesreča Düsseldorf Policija Düsseldorf
V četrtek zvečer je na nemški avtocesti A3, ki vodi do mesta Solingen, 47-letni voznik mercedesa povzročil nesrečo in pobegnil. Zaradi posledic nesreče je umrl 21-mesečni otrok.

Grozljiva nesreča, o kateri obvešča policija iz nemškega Düsseldorfa, se je pripetila že v četrtek zvečer, ko je 47-letni voznik mercedesa prehiteval dostavno vozilo in pri tem trčil v tovornjak.

Ne glede na to, da je imel precej poškodovan avtomobil, je bil ta še vedno v voznem stanju, kar je voznik izkoristil in z mesta nesreče pobegnil. Policisti so ga ustavili po prevoženih treh kilometrih, in sicer že pri naslednjem izvozu. Voznik je v nesreči utrpel le lažje poškodbe, bil pa je pod vplivom narkotikov, so ugotovili policisti, kar je potrdila tudi analiza.

Policisti so bili šokirani, ko so v močno poškodovanem avtomobilu poleg voznika zagledali še 30-letno žensko na mestu sovoznika in njenega 21-mesečnega sina na zadnjem sedežu. Ženska je nesrečo preživela le lažje poškodovana, medtem ko je otrok, ki ni bil v otroškem sedežu niti ne privezan, utrpel hude poškodbe. Odpeljali so ga v bolnišnico v Düsseldorfu, kjer je danes umrl.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • Janez_53 08:59 29.avgust 2016.

    O katerem policistu govoriš???

  • dd 08:20 29.avgust 2016.

    Vse pohvale policistu. Upam, da bo zgled drugim.