Magazin > Odnosi in prosti čas
35 ogledov

Pozabite na Francoze, najboljši so Danci

seks spolnost ljubezen par Shutterstock
Najboljši v postelji so … Danci. Romantika, sveče, glasba. Nič jim ne predstavlja težav.

Danci seks postavljajo na prvo mesto. Raziskave, ki so jih opravili med Danci, starimi med 16 in 95 let, so pokazale, da je 90 odstotkov moških odgovorilo, da je seks zanje zelo pomemben. 

Velik poudarek dajejo na svoj videz, zato skrbijo za svoje telo, skrbno nakupujejo obleke in pogosto kolesarijo. Golota na javnih krajih jim ni tuja. Izklesano telo so pripravljeni pokazati tako na nudističnih plažah kot na dogodkih, ki jih organizirajo ob bazenih, imenovanih "noči za odrasle“. Slednji so znani po tem, da kipijo od romantičnega vzdušja.

V primerjavi z drugimi narodi Danci gledajo veliko več pornografije. Od leta 2008 obeležujejo svingersko nedeljo. 

Spolna vzgoja v šoli je veliko bolj prisotna kot drugje. Od šestega leta dalje otroke učijo, kako nastanejo otroci. Do 13. leta so poučeni o spolno prenosljivih boleznih, samozadovoljevanju, homoseksualnosti in drugih temah, povezanih s spolnostjo. 

Statistični podatki kažejo, da 46 odstotkov Dancev pogosteje seksa, ko niso doma. Neka danska letalska družba se je tako odločila za zanimivo akcijo. Vsak, ki pošlje fotografijo pozitivnega testa nosečnosti po potovanju z njihovo družbo, gre v igro za triletno zalogo otroških plenic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.