Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Gasilci poskušali z oživljanjem, a neuspešno

Požar na Jesenicah GARS Jesenice
V nedeljo zjutraj ob 8. uri je na Jesenicah zagorelo v stanovanjski hiši. Umrla je ena oseba.

Gasilci GARS Jesenice in PGD Jesenice so v prostoru hiše našli osebo, ki ni kazala znakov življenja. Osebo so takoj iznesli iz prostora ter pričeli z oživljanjem do prihoda reševalcev NMP Jesenice. "Ravno smo se vračali iz intervencije, nekaj kilometrov stran smo pogasili požar v hiši, ko smo dobili obvestilo o požaru. Dobili smo informacijo, da je v hiši oseba," je za zurnal24.si pojasnil Robert Kejžar iz poklicne gasilske enote na Jesenicah.

Dejal je, da so na tleh v hiši našli eno osebo, ki so jo odnesli iz stavbe in začeli z oživljanjem. Medtem so tudi pogasili požar ter pregledali in prezračili prostore. Zelo hitro so bili na kraju dogodka tudi reševalci, pravi Kejžar in dodaja, da so z oživljanjem poskušali pol ure, a je bilo žal neuspešno.

Predstavnik PU Kranj Bojan Kos je sporočil, da je v požaru pogorela kuhinja z jedilnico, mrtva oseba je bila najdena v drugem prostoru tega stanovanj. Glede na zbrana obvestila policisti zaenkrat sklepajo, da ne gre za kaznivo dejanje oziroma sumljivo smrt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.