Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Požar vzel življenje

Požar v Trnovljah PGE Celje
Huda nesreča v Celju; v požaru je zagorela oseba, ki je na mestu umrla. V Tržiču medtem našli podhlajenca.

Nekaj minut po deseti uri zvečer je v Pregljevi ulici v Celju zagorelo v garaži stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno, ki so pogasili požar in nudili pomoč policiji. V garaži je zagorela oseba, 73-letna stanovalka, ki je na kraju dogodka izgubila življenje, so nam potrdili na celjski policijski upravi.

Dodajajo, da je šlo za manjši požar, ki so ga gasilci hitro spravili pod kontrolo. Kaj je botrovalo smrti stanovalke, bo dokončno potrdila obdukcija, ki naj bi bila zaključena tekom današnjega dne.

Že pred tem, zvečer okrog polosmih, je na območju naselja Čadovlje pri Tržiču, potekala iskalna akcija za pogrešano osebo. Posredovali so gasilci in reševalci, ki so osebo našli podhlajeno, jo oskrbeli in prenesli do ceste, kjer so jo v nadalnjo oskrbo prevzeli tržiški reševalci.

Komentarjev 1
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 09:13 27.november 2014.

    svoboda govora sploh ne obstaja pri nas,kar je sramota,ravno tako se mora komentirati ,da izražajo ljudje kar čutijo ,nismo navadni ljudje vsi pravniki ,tako če bi novinarji imeli jajca bi to ignorirali in bi meli boljšo prodajo,ker bi vedeli da ...prikaži več držijo in delajo za nas navadne smrtnike in ne za državnike