Šport > Nogomet
33 ogledov

Požirek vode ga bo stal 7400 evrov

Weijie Sui Youtube
Vratar kitajske ekipe Chongqing Lifan bo moral zarad gola, ki ga je prejel med okrepčevanjem z vodo, plačati kazen v višini 7400 evrov.

Weijie Sui, vratar Chongqing Lifana, si je v 84. minuti obračuna z Liaoning Whowino privoščil požirek vode, kar je s pridom izkoristila domača ekipa in s hitro izvedenim prostim strelom prišla do izenačenja.

Kitajski mediji poročajo, da bo moral čuvaj mreže zaradi svoje nepazljivosti plačati 50.000 juanov, kar znaša približno 7400 evrov. ''Naredil sem grozno napako in zapravil polne tri točke. To se ne bo več zgodilo in nikoli več ne bom izgubil koncentracije,'' je po tekmi zatrdil novinarjem.

Sui se je moral po poročanju ITV Football na letališču braniti pred jeznimi navijača Lifana, grozi pa mu tudi suspenz s strani kluba. Vse to zaradi požirka vode, ki si ga je v istem trenutku kot on, ironično, privoščil tudi trener ekipe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.