Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Pozor, na plažah kradejo!

Plaža EPA
Reška policija opozarja turiste, da so na plažah na delu tatovi. Ta konec tedna so obravnavali štiri kraje, škode je za okrog 1.100 evrov.

Reška policija je danes znova opozorila ljubitelje morja in sonca, naj na plaže s seboj ne prinašajo večjih vsot denarja, dragocenega nakita, mobilnih telefonov, fotoaparatov in drugih vrednih predmetov.

V petek in soboto so brez svojih dragocenosti ostali dva hrvaška državljana ter državljanki Madžarske in Makedonije, ki so bili v morju in so pustili stvari na plaži brez nadzora v Opatiji, Ičićih, na Reki ter v Baški na otoku Krku.

Neznani storilci so izkoristili nepozornost lastnikov in so s plaže odnesli njihove nahrbtnike ter denarnice, denar, osebne dokumente, mobilne telefone, nakit in druge predmete. Nastalo je za približno 8300 kun (1100 evrov) škode, je sporočila policijska uprava primorsko-goranska na svoji spletni strani.

 

 
Komentarjev 5
  • valerijakregar 09:19 28.junij 2016.

    pišite raje o novi pridobitvi slo -turizma :http://nova24tv.si/aktualno/debeli-rtic-nekoc-letovisce-slovenskih-druzin-danes-rezerviran-za-migrante/TIK OB OTROŠKEM LETOVIŠČU !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Žurnalček 00:52 28.junij 2016.

    Problem RH je v prvi vrsti neprijavljeno orožje pridobljeno v vojni in psihična bolezen veteranov . To je prva nevarnost !

  • ojla 00:00 28.junij 2016.

    Hrvati imajo srečo, ker so dobili Istro podarjeno od Slovencev. Smo jim samo takrat dobri, ko nam praznijo denarnice..Slovenec bi še slekel zadnje hlače, da bi ustregel tem patrijotom...