Slovenija
238 ogledov

Pozor, nateg, ki zlorablja naše ime

Nateg nagradna igra zurnal zurnal24.si
Spletni nateg zlorablja ime Žurnal24.

"Samo da vas opozorim pod vašim imenom oziroma povezavo je stran, ki naj bi zbirala ljudi za test iphone 7, ko bo prišel na trg, je pa nateg saj jim moraš dati svojo telefonsko in zgleda da ti oni pošljejo spet paysafe card in te oškodujejo. Jaz sicer nisem nič storil takoj ko sem videl oglas zadeli ste telefon sem zapustil stran prosim če lahko opozorite druge," nam je prek Facebooka sporočil bralec. 

Vse bralce opozarjamo, da ne gre za nagradno igro, ki bi jo organiziral Žurnal24, ampak gre za prevaro, ki očitno zlorablja zaupanje naših bralcev. 

Bralce pozivamo, da preverite, kdo dejansko izvaja nagradno igro in pogoje sodelovanja, ki morajo biti objavljeni na spletni strani. Žurnal24 nagradne igre vedno izvaja na svojem spletnem naslovu.

Če izjvajalcu ne zaupate, ne vpisujte telefonske številke in drugih osebnih podatkov, še posebej pozorni bodite, če je za sodelovanje potrebno vplačilo kavcije ali kakršno koli plačilo. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.