Slovenija > Črna kronika
76 ogledov

Pozor! Policija išče 40-letnega moškega

Čavić PU Ljubljana
Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja roparske tatvine in kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi iščejo 40-letnega Viktorja Čavića iz Hrastnika.

Viktor Čavić iz Hrastnika - visok okoli 175 centimetrov, črnih kratkih las - je v noči na 2. september 2016 zapustil zdravstveno ustanovo oblečen v trenerko bolnišnice in obut v copate. Obstaja možnost, da ima oseba pri sebi tudi orožje. Čavić je bil v preteklosti že obravnavan in obsojen za nasilna kazniva dejanja.

"Glede na dejstvo, da je lahko oseba oborožena in da ima znake posttravmatskega stresnega sindorma, ne moremo izključiti nevarnosti tudi za okolico," so sporočili iz ljubljanske policijske uprave in zaprosili vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi ali pa jo opazili, da nemudoma obvestijo policiste na interventno številko 113. Prav tako vsem svetujejo, da ne vzpostavljajo kontakta z osebo.

Policisti na območju Zasavja trenutno izvajajo vse aktivnosti za prijetje osebe, vključen je tudi policijski helikopter. Policija ob tem apelira na vse, ki so ali se znajdejo na območju, kjer policisti izvajajo aktivnosti, da upoštevajo navodila policistov (kljub temu, da območje ni posebej zavarovano s trakom).

Komentarjev 7
  • Laznivi 10:17 03.september 2016.

    Policaj zaspal na strazi ? Al ga je raje kar pustil ker ni imel delu primerne zascite ? Ah bananistan...

  • sprehajalec 09:59 03.september 2016.

    Starejša generacija se še dobro spomni zabave ob prebiranju Male nočne kronike v Delu. Ko se je še pisalo o tem, pa ime je bilo zraven ali pa inicijalke. Ta trditev o 90% izhaja iz tega.

  • Zmago 09:04 03.september 2016.

    Podpis ! Statistike pa pri nas ne naredijo, ker potem ne bi mogli s prstom kazat na nas, nas poniževati in govoriti: "Saj ste pa vi tudi takšni !" Torej pri vsakem kriminalnem dejanju Ime priimek, nacionalnost pa me briga ...prikaži več a je bel, rumen zelen, črn, mavrični,...........ne pa za ene tako za druge drugače !!.