Magazin > VIP
235 ogledov

Požvižgata se na Tatjanin neposrečen komentar na zaroko

Marina Petrič, Miran Šinkovec, Ljubezen po domače Voyo
Njen komentar Marine in Mirana ni ganil.

Marina Petrič in Miran Šinkovec sta edini par, ki sta v šovu Ljubezen po domače, našla sorodno dušo. Nad Miranom so bile njegove kandidatke zelo navdušene in zdi se, da ob njuni zaroki v finalni oddaji nista prepričala vseh prisotnih. Tatjana, ena od Miranovih kandidatk, je celo izjavila: "Še zmeraj ne verjamem. Prav bi bilo, da bi bila jaz."

Miran nam je v intervjuju, v katerem sicer ni bil tako zgovoren kot smo ga vajeni iz oddaje, povedal, da niti njega niti Marine komentar ni zmotil in da se ob tega nista obregnila.

Povedal nam je, da za enkrat še ne vesta, kdaj se bosta poročila, bo pa poroka skromna in intimna, priredila pa jo bosta kar na domačem travniku, pri Miranu doma.

Dodal je, da je 'v vsakem hecu malo upanja', ko smo ga vprašali, če je mislil, da se bo v oddaji resnično zaljubil. Povedal pa je tudi, da je šele proti koncu snemanja dojel, da je Marina resnično prava zanj.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.