Avto
208 ogledov

P+R tudi na obrobju Fužin

Garažna hiša Shutterstock
Na obrobju ljubljanskih Fužin je javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice danes odprlo novo parkirišče po sistemu parkiraj in se odpelji z avtobusom mestnega prometa (Park&Ride - P+R). To je v garažni hiši pod trgovskim centrom Hofer na križišču Zaloške in Chengdujske ceste.

V garažni hiši je na voljo 179 parkirnih mest, od tega devet mest za invalide. Do konca leta je parkiranje brezplačno, v neposredni bližini garažne hiše pa so postajališča mestnega avtobusa številka 11, 20, 22 in 25, so sporočili iz podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice.

Plačilo parkirnine, ki znaša 2,40 evra na dan, se opravi na Urbanomatu. Ob plačilu, ki se lahko izvede z gotovino, z uporabo sistema Moneta ali enotno mestno kartico Urbana, se na Urbano naloži pravica do dveh voženj z mestnim avtobusom, ki veljata tisti dan, za katerega je plačana parkirnina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.