Šport
16 ogledov

"Prava osebnost za naš klub"

Solbakken Nürnberg Köln Bundesliga Nemčija nemška liga EPA
Trener danskega Københavna Ståle Solbakken je ob novici o prestopu z izbranimi besedami spregovoril o Benjaminu Verbiču.

Benjamin Verbič se je dogovoril za poletni prestop v danski KøbenhavnCelje naj bi za prestop prejelo nekaj več kot milijon evrov. 21-letni Vojničan bo na začetku prestopnega roka podpisal štiriletno pogodbo.

"Benjamin ima določene veščine in lastnosti, ki smo jih iskali, da bi dopolnili ekipo. Je zelo direkten igralec, ki s svojega položaja na krilu prihaja do številnih zadetkov in asistenc. Je zelo dober z obema nogama in vedno išče dobre napadalne položaje," je za klubsko spletno stran slovenskega reprezentanta pohvalil trener danskega moštva Ståle Solbakken.

"Glede na njegovo starost ima seveda še izjemno veliko prostora za napredek, njegov potencial še ni izpolnjen. Vendar kljub temu pričakujemo, da bo s svojimi lastnostmi že od prvega dne pomagal ekipi. Poleg tega smo imeli z njim številne pogovore in tudi z ljudmi okrog njega in ti pogovori so nas prepričali, da je prava osebnost za naš klub," je dodal nekdanji norveški reprezentant na klopi Dancev.

Solbakken je že treniral dva Slovenca, pri Kölnu je vodil Miša Brečka in Milivoja Novakovića. København bo v naslednji sezoni igral v Ligi Evropa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.