Magazin > Lepota & telo
83 ogledov

Preberite, če se želite postriči na kratko

Coco Rocha
1/5
Instagram
Znana manekenka je nekaj nasvetov pripravila za vse, ki se odločajo za drastično spremembo - lase postriči na kratko.

"Vsi mislijo, da s kratko pričesko ni dela, a to ni res. S striženjem pa boste morali zamenjati tudi garderobo," je za Glamour povedala ena trenutno najbolj zaželenih super manekenk Coco Rocha, ki je za ženske, ki se odločajo za kratko pričesko, pripravila nekaj nasvetov.

Pred striženjem poiščite pričesko, ki vam najbolje pristoji

"Med delom se nenehno igram z lasuljami. Preden sem našla tisto, ki mi najbolje pristoji, sem jih preizkusila veliko. Pred striženjem je torej obisk prodajalne z lasuljami obvezen!"

Ne mislite, da je kratka pričeska enostavna za vzdrževanje

"Vsi mislijo, da s kratko pričesko ne bodo imeli težav, a ko sem imela še dolge lase, sem jih zvečer le oprala in odšla spat. Zjutraj je bila pričeska urejena. Sedaj pa moram vsako jutro najprej ukrotiti to zver."

Eksperimentirajte

"Več izdelkov za oblikovanje boste nanesli na lase, bolj strog bo vaš videz. Ko želite ustvariti nežen videz, lase le ovijte okoli navijalk in pustite, da lasje nežno padajo ob obrazu."

Spremenite slog oblačenja

"Verjetno boste morali zamenjati tudi garderobo. Dolge obleke ne pašejo k moji novi kratki pričeski, zato pa sedaj nosim več usnjenih jaken."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.