Magazin
79 ogledov

Pred kamerami "umirala“, a je iz šova niso umaknili

Brina, Survivor
1/6
Voyo
Brina je omagala že dvakrat … Zakaj sama ni odstopila? In zakaj produkcijska ekipa ne posreduje in jo pošlje domov?

Še v nobenem šovu nismo videli, da bi kdo bil tako na robu obupa, kot je bila Brina v Survivorju. Njeno telo je odpovedovalo, govorila je, da jo družina potrebuje, a še vseeno ni odstopila. Poleg tega pa tudi produkcijska ekipa ni posredovala in se ob njenih težavah odločila, da je bolje zanjo, da zapusti šov.

Posredovali so prvič, ko je omagala, ker ji je telo začelo odpovedovati. Odpeljali so jo v bližnjo bolnišnico, kjer je dobila infuzijo z glukozno vodo in solmi za energijo. Po prespani noči v bolnišnici, se je vrnila na otok k sotekmovalcem in jih prepričala, da se počuti bolje. Minilo je nekaj dni in nekaj ur pred bojem za imuniteto je Brina zopet omagala.

"Jaz sem se v bolnišnici odločala, kaj bi bilo najbolje. V tisti sobi sem razmišljala, kaj narediti. Malo sem prišla k sebi in sem pretehtala vse pluse in minuse. Prišla sem do zaključka, da je bolje da ostanem, saj me je čakal dvoboj za nagrado, poleg tega pa sem mislila na naš klan. Odgovornost in zaupanje do svojih zaveznikov je bila velika. Najlažje bi bilo iti domov in je to to. Mislila sem si, da če bi se ponovilo, da me bodo odpeljali," je za Žurnal24 povedala Brina. Dodala je, da ni bila prepričana, kako bi se igra nadaljevala, če bi kar obupala: "Ali bi takrat sploh imeli plemenski svet ali bi naše pleme izgubilo dva tekmovalca in ali bi bil sam šov zato tri dni krajši. Vse to se mi je porajalo po mislih."

Iz največje komercialne televizije pa so nam povedali, da njeno stanje ni bilo tako slabo, da bi jo poslali domov. "Brina je imela zaradi pomanjkanja moči res nekaj zdravstvenih težav, a te niso bile tako hude, da ne bi mogla nadaljevati s tekmovanjem. Zdravstvena ekipa ji je nudila pomoč, a je bila njihova ocena, da stanje ni kritično, da je le lačna. V epizodah se lepo vidi, da se je po nekaj zaužitih kalorijah počutila odlično, tako da je bila njena želja, da s tekmovanjem nadaljuje."

Kako pa so na njeno zdravstveno stanje reagirali njeni najbližji, mož in sinova? "Norca so se delali! Ko so prvič videli oddajo, me ni bilo doma in je starejšega hudo zaskrbelo in je potem moj mož to obrnil na šalo, zato so se na koncu smejali na moj račun. Starejši, ki ima 10 let, šov redno spremlja, mlajši, ki jih ima 8, pa malo manj." Dodala je, da so otroci v času, ko je ona bila šibka v šovu, zboleli in se celo zbujali premočeni: "Kot da so čutili, da je nekaj narobe," je zaključila Brina.

Dan za varen avto

Komentarjev 6
  • Ronald Reagan 13:59 28.september 2016.

    A v "normalnih časih" so po tvoje bile Hude jame?

  • stanko75 12:22 28.september 2016.

    Bodo vsaj spoznali kako se vsak dan v Sloveniji nekaj 100 tisoč ljudi bori za preživetje in to kaj bodo jedli oni ali vsaj njihovi otroci. Samo da jih na koncu za razliko od njih ne čaka nagrada.

  • 3ddfd6b2e80cc1fc0eaa6af8b78a605921e2dd16 11:56 28.september 2016.

    To je to ko pošlješ kost in kožo na otok. Lahko bi malo bolj špehaste poslali.