Šport > Zimski športi
33 ogledov

Pred leti se je norčevala iz Woodsa

tiger woods lindsey vonn EPA
Novopečeni parček, Lindsey Vonn in Tiger Woods, si po objavi novice želi predvsem zasebnosti, kar bo glede na njun zvezdniški status izredno težko izvedljivo. V medijih so se že pojavili citati izpred treh let, ko se je Vonnova v intervjuju norčevala iz Woodsove odvisnosti od seksa.

Ameriški golfist Tiger Woods in ena izmed najboljših smučark vseh časov Lindsey Vonn sta na socialnem omrežju Facebook priznala, da sta par. Čeprav zvezdnika upata, da bosta lahko v razmerju uživala tako kot ''običajni ljudje'', pa temu bržčas ne bo tako.

Woods je leta 2010 priznal, da je obseden s seksom in komajda preživel posledični medijski linč, na njegov račun pa se je takrat pošalila tudi Vonnova. Američanka se je v intervjuju za revijo Time norčevala iz navijačev, ki so po objavi škandala objemali Woodsa. ''Obnašajo se, češ 'ja, super si, privošči si ta seks','' je takrat povedala Vonnova in dodala: ''Nečesa ne veste o meni. Tiger, ti si moj idol. Tudi jaz imam težave s seksom.''

Očitno ji Woods komentarjev ni pretirano zameril, saj je par po večletnem prijateljevanju z odmevnim medijskim pompom začel novo zvezdniško romanco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.