Magazin > Film & Glasba & TV
87 ogledov

"Pred nami prvič predstavil svoj talent"

Igor Bratož
1/3
Aljoša Kravanja
Ustvarjalci šova Slovenija ima talent bodo še jutri iskali tiste, ki jih bodo navdušili. Zmagovalca čaka bogata nagrada.

Del ekipe, ki ustvarja šov Slovenija ima talent, je letos tudi Igor Bratož, ki je prevzel vlogo kreativnega producenta in člana komisije na predizborih. Kot pravi, šov gledalcem ponuja raznolike točke, prinaša pozitivno energijo in veliko zabave. "Naša naloga je, da med vsemi prijavljenimi poiščemo tiste, ki s seboj nosijo neko posebno energijo in znajo navdušiti," je o tem, kaj od talentov lahko pričakujemo letos, povedal Bratož.

Med stotinami prijavljenih žiriji nekateri kandidati še posebej ostanejo v spominu. "Veliko prijavljenih me je presenetilo. Zanimiv je recimo fant, ki ima talent, za katerega ni še nikoli povedal nikomur. Mi smo bili prvi, pred katerimi je zbral pogum in ga predstavil. To je bila kar zanimiva izkušnja." Od letošnjih avdicij si bodo zapomnili tudi dež, ki jih ne na nekaterih predizborih vztrajno spremljal. 

Tradicionalno imata največ talentov Ljubljana in Maribor, a so bili letos zelo presenečeni tudi nad tem kar sta ponudila Kranj in Novo mesto. Bratož meni, da so tako dokazali, da lahko pravi talent pride od kjerkoli. 

Zmagovalca letos čaka bogata nagrada. "Prejel bo 50.000 evrov in priložnost, da zasije z vsem svojim potencialom. Naš oder je krasna odskočna deska. Od vsakega posameznika pa je odvisno, kako bo to priložnost izkoristil," je poudaril Bratož. 

Usodo tekmovalcev bo, kot vsako leto, krojila žirija. Zaenkrat je znano ime enega žiranta, in sicer Branka Čakarmiša. "Imen vseh pa še ne morem razkriti. Kmalu ..." je zaključil Bratož. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.