Slovenija
52 ogledov

Pred nami vikend cestnih zapor

Zapora na cesti Žurnal24 main Fotografija je simbolična
Preden se odpravite na pot, preverite stanje na cestah, saj bo ta konec tedna na cestah večje število delovnih zapor.

Na gorenjski avtocesti je tako že zaprt priključek Kranj zahod proti Ljubljani. Zapora je predvidena vse do ponedeljka do 5. ure zjutraj. Obvoz je preko priključka Naklo. 

Štajerska avtocesta bo zaprta v noči na nedeljo. Zapora med Šempetrom in Žalcem bo stopila v veljavo v soboto ob 22. uri. Avtocesto bodo spet odprli v nedeljo ob 5. uri zjutraj, v vmesnem času pa bo obvoz mogoč po regionalni cesti. 

Na primorski avtocesti bo v soboto med 6. in 18. uro zaprt vozni pas med CP Log in Brezovico v smeri Ljubljane. Med 9. in 12. uro bo promet med CP Log in Vrhniko v smeri Kopra ter med 12. in 15. uro v smeri Ljubljane potekal samo po enem pasu. Na prometno-informacijskem centru opozarjajo na veliko verjetnost zastojev na omenjenem odseku v času del. 

V Ljubljani bo od danes zvečer od 22. ure pa do jutri zvečer do 22. ure promet po Tržaški cesti proti Brezovici potekal samo po enem voznem pasu. 

Zapora bo tudi na Celovški cesti v Ljubljani. V soboto in nedeljo bo na nadvozu nad severno ljubljansko obvoznico zaradi del zaprt del Celovške ceste proti centru Ljubljane. 

V Kranju bodo ob 21. uri zaprli cesto Kranj – Škofja Loka med uvozom v trgovski center in Cesto 1. Maja. Na omenjenem odseku bo zapora do 19. ure v nedeljo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.