Šport
57 ogledov

Pred odločilno tekmo pijan kot čep

ray parlour EPA
Nekdanji izjemni član Arsenala Ray Parlour je v biografiji razkril nekaj podrobnosti iz svoje kariere.

Legenda Arsenala Ray Parlour je v biografiji med drugim opisal tudi nekaj dogodkov iz sezone 2001/02, ko so topničarji osvojili dvojno krono. Priznal je, da je odločilno tekmo za naslov, ko so Londončani v predzadnjem kolu Premier League z zadetkom Sylvaina Wiltorda z 1:0 slavili na Old Traffordu, odigral z mačkom.

Le nekaj dni prej je Arsenal v finalu FA pokala premagal Chelsea z 2:0, vodilni zadetek pa je v 70. minuti z udarcem od daleč zabil prav Parlour. Po tekmi so mu reči nekoliko pobegnile iz rok.

"Po finalu FA pokala sem vstopil v lokal, ki je bil poln naših navijačev. Začeli smo s šampanjcem, kmalu pa smo presedlali na tekilo. Ob koncu večera sem bil tako pijan, da sem padel preko treh miz," je zapisal 'Pele iz Romforda'.

"Naslednje jutro sem oddelal raztegovanje, a trening kamp sem zapustil še preden je prišel trener Arsene Wenger. Moji soigralci so sicer dojeli kakšna noč je za mano. Na poti domov sem se ustavil v baru, da bi pozdravil brata, a sem na koncu ostal cel dan in popil okoli deset piv. Bil sem 'razbit' od alkohola."

Sledila je tekma z Unitedom, kljub 'veseljačenju' pred odločilnim dvobojem sezone pa je bil Parlour znova eden najboljših na zelenici.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.