Magazin
1207 ogledov

Predala se je mladeniču

seks Shutterstock
"No, mladenič, kako si se odločil?" ga je nekoliko resnobno vprašala Gena.

Mladenič nasproti nje, udobno zleknjen na zofi, se je nasmehnil in z dlanjo podprl brado. Tuhtal je o njeni ponudbi, ki mu je za sprejemljivo ceno nudila kar nekaj zgodovine. Dvakrat olje na platnu, lepo ohranjeno starinsko mizo in stoletno omarico za pijačo. „Razmišljam, moja gospa, ali ne bi mar še kaj malega dodali. Kakšno drobnarijo morda, zbirko kovancev ali kaj takšnega?“

Gena je proti njemu uperila strupen pogled. Bila je dama blizu petdesetega leta, bujnega oprsja in urejena kot kraljica. Njen dragi nakit je govoril o njenem premoženju. Zaradi mladostnega obraza, verjetno dodelanega pri dragem kirurgu, ni mogel določiti njene starosti. Lagal bi, če bi rekel, da ga kljub svoji resnobi ni privlačila. Morda je bila celo ta njena navidezna nedosegljivost kriva za to, da si je želel poizkusiti srečo.

Vedel je, da nima moža. Bila je bogata ločenka, ki je živela v pravem dvorcu, ki je bil razlog za to, da je že ob sami misli na odhod tja doživljal orgazme. Že nekaj časa se je uspešno ukvarjal s starinami in teh je bilo pri gospe Geni na pretek. Tu ni bilo govora o zaprašeni ropotiji, pač pa le o izbranih kosih, ki so v izjemni formi čakali na prave oči.

V takšni formi je bila tudi lastnica, ki je tuhtala o njegovih besedah in izzivalno prekrižala lepe noge. Takoj je videl, da njena forma resnično ni sporna. Napeta gladka koža je objemala lepo oblikovane mišice in za hip se mu je odprl tudi pogled vse do njenega mednožja. Je to storila nalašč? Upal je, da. Že prej so mu v oči padle njene prsi, ki so kar kipele izza razpete bluze in mamile njegove poglede. Trudil se je gledati drugam, saj si ni želel, da bi mu zaradi tega posel padel v vodo. Zdaj pa je gospodarica razmišljala o marsičem in njen odgovor mu je bil silno všeč.

„Mladenič, dodajam album moževih znamk, med katerimi so redki primerki. Sicer nič posebnega, a vendarle več kot dovolj za najin posel. Razen, če nisi imel v mislih še kaj drugega?“

Opazil je njen skrit nasmešek, ki je na njenem napetem obrazu deloval kar nekoliko pohujšljivo. Nekaj takšnega je razbral tudi iz tona njenega glasu ter mimike, po tem, ko se je sklonila naprej, da bi mu segla v roko. Namenoma mu je povsem odprla pogled na velike, lepe prsi, ki so izdatno zapolnile prostor v bluzi, ko se je ta naredil.

Segel ji je v roko, njen prijem pa kar ni in ni popustil. Gledala sta se v oči in iz njenih so ves čas švigali vprašaji. Želela si je, da bi ji odgovoril na neizgovorjeno vprašanje. Si je želi?

Ko je bila prepričana, da je temu tako, je vstala in ga povedla v zgornje nadstropje pod pretvezo, da bi mu pokazala še nekaj reči. Tam ga je najbolj navdušil pogled skozi veliko okno z njo pred seboj. Z rokama jo je predrzno objel, se s prsti povzpel po njenem vitkem telesu in končno objel polni dojki. Slišal je njen vzdihljaj in kako se ji je napolnil prsni koš. Postajal je neznansko vzburjen, jo poljubljal po sladko dišečem vratu, ji mesil prsi in ji z mednožjem, prislonjenim ob čvrsto zadnjico, kazal kako zelo si je želi. Z zlatom ovenčano roko je segla nazaj in pregledala s čim ima opraviti. Njeno mrmranje mu je pravilo, da je zadovoljna nad odkritim, kmalu pa mu je tudi spretno odpela zadrgo in spravila korenjaka na plan.

Potem se je z rokama naslonila naprej na polico odprtega okna ter počakala, da ji je privzdignil krilo in se načudil njeni lepi zadnjici. Božal jo je, ji slačil spodnjice ter za hip počepnil k njej, da bi ji podaril jezik. Že dolgo ni tako zelo uživala in si želela, da ne bi predolgo žulil tiča v svoji roki. Potem je vstal, še enkrat pobožal njeno ovlaženo muco in se ji približal s svojim orodjem. Kratko je kriknila in ječe pospremila ljubimca vase, nato pa se povsem predala njegovi volji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.