Magazin
679 ogledov

Prednosti seksa s starejšim

seks vroča zgodbica strast Shutterstock
Potem ko smo v članku Zakaj je seks z mlajšim boljši napisali odo mladim žrebcem, naj v tem članku naštejemo nekaj prednosti starejših ljubimcev.


Pravijo, da se moški starajo kot vino – starejši so, lepši so in boljši. To velikokrat tudi drži, če pa ne, se lahko tolažite z dejstvom, da so bolj izkušeni od mlajših, kar telovadbi med rjuhami res ne more škoditi.

Zakaj je seks s starejšim boljši

Samozavest. Če je vaš partner od vas starejši, ste verjetno opazili, da se ima v postelji za Tarzana. Njegova samozavest je neomajna. Starejši ljubimci po navadi res vedo, kaj počnejo, zato je verjetnost, da boste zaradi kakšne akrobacije pristali v bolnišnici, manjša kot pri seksu z mlajšim.

Hitro omaga. Spadate med ženske, ki jim ni do seksa? Priporočamo vam starejšega ljubimca. Ker že takoj po prvem izlivu omagajo, boste imele ves večer mir. Malo več truda bo sicer treba vložiti v predigro …

Udobna namestitev. Ležanje na čvrstem telesu je sila neudobno. Pivski trebušček je veliko bolj udoben ...

Vi ste lepša polovica. Mnoge ženske v seksu ne uživajo, ker se v svojem telesu ne počutijo dobro. Ob starejšem ljubimcu pa se boste počutile seksi kot še nikoli, saj boste vi lepša polovica, in tega dejstva se bo dobro zavedal tudi on. Ve boste bolj sproščene, on pa se bo za vaše ugodje še posebej potrudil, saj se zaveda, da si lahko za naslednjim vogalom najdete mlajšega …

Ima službo. To med drugim pomeni, da se ponoči ne bo potikal naokoli. Tudi za pijače in večerje (kondome) vam v nasprotju s tistimi, ki se zabavajo s študenti, ne bo treba plačati.

Ne spozna se na tehniko. Ker o iPadu, iPodu, mobilnikih … nima pojma, boste brez težav našle izgovor za sporočilo, ki vam ga je poslal mlajši ljubimec.

Komentarjev 1
  • rogg 21:30 03.februar 2014.

    pojma nima o novodobni tehniki, bedak, ki si to napisal, TROTL...