Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Predstavljala se je kot odvetnica, bila pa je goljufivka

sodišče Profimedias
Lažna odvetnica je ponujala storitve pri urejanju lastništev nepremičnin in pridobivanju evropskega denarja za gradnjo objektov.

Novogoriški policisti so že septembra na pristojno tožilstvo vložili kazensko ovadbo zoper 39-letno žensko, ki se je predstavljala kot odvetnica in direktorica dužbe. Med drugim jo policisti sumijo več goljufij in ponarejanja listin.

Oškodovancem je ponujala odvetniške storitve pri urejanju lastništev nepremičnin in pridobivanju nepovratnih sredstev iz evropskih skladov za gradnjo objektov. Pri tem je v več primerih oškodovancem izročila ponarejene sklepe sodišča, s katerimi je dokazovala opravljen posel.

Po do zdaj zbranih podatkih je ženska delovala predvsem na območju policijskih uprav Nova Gorica in Koper.

Vse morebitne žrtve oziroma oškodovance tovrstnih kaznivih dejanj na policiji naprošajo, da se zglasijo na najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.