Magazin > Lepota & telo
104 ogledov

Prej in potem: Skrivnosti fotografij družabnih omrežij

popolno telo, instagram, zdravje, šport Instagram
Dekleta, fotografije na Instagramu vam lažejo. Popolnega trebuščka ni.

Vedno bolj so priljubljeni profili na Instagramu, kjer dekleta svetujejo, kako ohranjati vitko in športno telo. A seveda se je pri fotografijah treba zavedati, da so to dekleta, ki dobro poznajo svoje telo in so preučile vse možne načine fotografiranja. Preučile so, v kateri pozi so videti najbolje ter kje in kdaj je svetloba najbolj prikladna, da so videti čim bolj vitke.

No, veliko teh deklet se je odločilo, da bodo pokazale, da so takšne kot vse ostale – tudi one imajo trebušče, celulit in njihove postave niso popolne vsak dan, cel dan. Nekatere priznavajo, da uporabljajo program photoshop, druge, kako se na fotografiji trudijo zadržati trebuh čim bolj raven. Zato dekleta, poskrbite, da jeste čim bolj zdravo in da čim več telovadite, če želite imeti lepo telo, a se pri tem zavedajte, da vaš trebušček ne bo vedno raven kot deska in da s tem ni nič narobe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.