Magazin > Film & Glasba & TV
112 ogledov

Premagal raka in posnel novo pesem

Steffanio Žurnal24 main
Pevec Steffanio, ki se ga najbolje spomnimo kot člana skupine Game Over, je premagal raka. Bitka mu je vlila nove moči, saj je o tem tudi napisal novo pesem Someday.

Steffanio, nekdanji član skupine Game Over, je skupaj z glasbenikom Gummy Flava posnel nov videospot za svežo pesem Someday. Besedilo pesmi sta napisala Steffanio in Gummy Flav, za glasbo pa je poskrbel David Suznik.

"Tema pesmi je bitka proti kakršnim koli predsodkom. Je motivacijska pesem in govori o tem, da moramo v še tako težkih situacijah iskati pozitivne stvari. V tej temi se lahko najde prav vsak," je povedal Steffanio za Žurnal 24 in dodal, da je s to pesmijo pokazal moč in voljo, ki jo je uporabil pri svoji bitki z boleznijo.

V videospotu vidimo, da glasbenika podpirata drugačnost in da se je treba postaviti zase ter za svoje želje. V videospotu je nastopil tudi Barovec Nejc Rek, ki ima na majici napis: "Ponosen, da sem gej." Video se zaključi s kadrom, kjer Steffanio pokaže svojo majico, na kateri ponosno piše: "Premagal sem raka."

Komentarjev 1
  • allstarr111 13:46 27.april 2015.

    Štef naj odkrito povem video je šel mimo mene, ni mi všeč tvoja muska, jbgami je pa všeč da si premagal bolezen, in pomagaš ostalim da dojamejo da ne smejo obupat pa karkoli že bilo. tukaj ...prikaži več pa imaš moj plus, muska pa se mi pač ne doapde. LP in brez zemere